Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

23.06.2014

V sobotu 21.06.2014 sme úspešne uzavreli najúspešnejšiu sezónu Nitrianskej šípkarskej ligy krásnym celodenným šípkarským zážitkom. Postarali sa o to tí najlepší z najlepších a divadlo, ktoré sme si pozreli a zažili, bolo naozaj dokonalé. Náročný turnaj TOP12, ktorý sa hral 501 DI+DO ukázal, kto je v lige najlepší. Víťazom sa stal zaslúžene Miloš Bédy, ktorý triumfoval vo všetkých smeroch. Finále si zahral so skvelým hráčom Lacim Dianovským, ktorý odohral sústredený turnaj, ale vo finále už nemal dostatok síl. Najkrajšie zápasy turnaja sa odohrali v semifinále medzi Lacim a Jurim Vindišom a medzi Milošom a prekvapujúco Marekom Dzurňákom, ktorý nám ukázal, čo v ňom je. Miloša riadne potrápil a stal sa jediným hráčom vo vyraďovacej fáze, ktorý ako porazený uhral aspoň jeden set. Pekne zahrali aj ostatní postupujúci Feri Švihorík, Janko Galbavý, Marek Hlavatý a Pali Popovič, ktorí patria v našej lige k elitným stále sa zlepšujúcim hráčom.

Do turnaja Lucky loser sa prihlásilo 14 hráčov a najlepším sa stal skutočne najlepší a to Robino Kamenický, ktorý svojou úrovňou prekvapil a veríme, že v budúcej sezóne skončí v TOP12, do ktorej patrí. Finále si zahral s Maťkom Horečným, ktorý mal za sebou veľa veľa kilometrov, ale našiel v sebe dostatok energie, aby nám ukázal, že stále patrí medzi najlepších. Gratulujeme. Krásne šípky lietali z rúk aj Maťkovi Kajanovi a Adrianovi Ježíkovi.

Veľká vďaka patrí všetkým chlapcom z Nových Zámkov, bez ktorých by naša liga bola omnoho chudobnejšia, smutnejšia a držia nás zatiaľ vo vysokých číslach. Ďakujeme Ferimu Martinčekovi, ktorý príkladnou účasťou motivuje ostatných hráčov, aby sa zlepšovali práve u nás. Ďakujeme Marekovi Hlavatému za príkladnú účasť, jeho prítomnosť vždy oživí celý turnaj a prinesie pohodu, ktorú si radi prisvojíme. Ďakujeme Lacimu Dianovskému, ktorý nás okrem skvelých šípok, ktoré prerastajú kvalitu našej ligy vždy obohatí o dobrú náladu. Vďaka Jojovi Gazsovi, Jojovi Kosibovi, bratom Kajanovcom, Radovi Vargovi, Robinovi Kamenickému a o statným novozámčanom. Úcta patrí chlapcom z Trnavy, Pali Popovič, Adrian Ježík a Danko Kurovský a veríme, že sa vás v budúcej sezóne nazbiera ešte viac. Bábani Juri Vindiš a Feri Švihorík a cezpolní Marek Dzurňák, Maťko Horečný, Dušan Barczi a samozrejme všetci Nitrančania Miloš Bédy, Janko Galbavý, Roman Vágai, Juri Hudák, Robino Danáč, Miško Rafaj, Gabika Ivančíková... ...vy všetci ste Nitrianska šípkarská liga. Ďakujeme !!!

 
Víťazi oceňovaných disciplín Nitrianskej šípkarskej ligy Jar 2014
 
Majster ligy: Miloš Bédy
1. vicemajster ligy: Juraj Vindiš
2. vicemajster ligy: Ladislav Dianovský
Najviac bíng: Miloš Bédy - 29x
Najvyššie zavretie: Miloš Bédy - 170
Plná účasť: Miloš Bédy, Pavol Popovič, Roman Vágai
Cena fair-play: Dušan Barczi
Víťaz TOP12: Miloš Bédy
2. miesto TOP12: Ladislav Dianovský
3. miesto TOP12: Marek Dzurňák, Juraj Vindiš
5- miesto TOP12: František Švihorík, Ján Galbavý, Marek Hlavatý, Pavol Popovič
Víťaz Lucky loser: Róbert Kamenický
2. miesto Lucky loser: Martin Horečný
 

Finálna tabuľka Jar 2014

Finálový turnaj TOP 12

Loading...

PDF

 

Lucky loser

Loading...

PDF

 

Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner