Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Sme Občianske združenie Dart club Nitra, ktoré sa snaží vybudovať silnú základňu v tomto menej známom, ale veľmi rýchlo rastúcom modernom športe. Poznáte Brita Phila Taylora, Holanďana van Gerwena, Škóta Andersona alebo Slováka Juraja Vindiša? Toto je presne ten šport, ktorý ste videli v televízii na Novasporte2 alebo Eurosporte. Podarilo sa nám vytvoriť jednu z najkvalitnejších líg v klasických šípkach v širokom regióne a udržovanie tohto štandardu je finančne veľmi náročné. Práve preto potrebujeme Vás, našich PARTNEROV, aby ste nám vecne alebo finančne pomohli. Podporiť môžte nám známymi tromi spôsobmi:

 

1. Podpora formou reklamy:

Keďže už máme čo to za sebou, vieme Vám ponúknuť pomerne vysoké hodnotné zviditeľnenie Vás, príp. Vašej firmy najmä v Nitrianskom regióne. Ponúkame zviditeľnenie vo forme reklamy ako náš ZLATÝ partner, STRIEBORNÝ partner, alebo PARTNER. 

  • plnofarebné letáky na kvalitnom papieri v počte cca. 20.000ks v Nitre a okolí raz za kalendárny rok
  • potlač Vášho loga na našich tričkách a dresoch, s ktorými sa súťaží u nás ale aj po celej Slovenskej republike
  • platená reklama na internete cez google a facebook s kľúčovým zameraním na študentov a pracujúcich ľudí v meste Nitra a okolie 15km
  • zobrazenie Vášho loga ako partnera, ktorého si vyberiete, na našej webovej stránke www.sipkynitra.sk, ktoré je viditeľné stále, počas čítania a prehliadania akéhokoľvek článku
  • potlač Vášho loga na kalendároch so šípkarskou tématikou - tlač v počte 300ks

 

2. Podpora formou zakúpenia Ligovej karty:

Ligová karta pre firmy znamená vstupné pre jednu osobu na každé ligové kolo Nitrianskej šípkarskej ligy. Kartu môže firma používať ako reklamný predmet pre svojich zákazníkov, zamestnancov alebo blízke osoby. Kartu je možné kúpiť od OZ Dart club Nitra na daňový doklad v hodnote 60,00€. Nie sme platcami DPH. Najpoužívanejšie je zakúpenie 3 kariet, kedy si môže trojica zamestnancov alebo Vás a Vašich zákazníkov prísť zahrať na dané ligové kolo. Šípky sú šport a zábava spoločne, ale aj forma utužovania priateľských alebo obchodných vzťahov. Viac info o Ligovej karte TU.

 

3. Podpora formou poukázania 2% Z DANÍ:

Ak máte možnosť a záujem o darovanie 2% z daní, budeme veľmi radi, je to veľmi dôležitý zdroj príjmu, bez ktorého by naša a taktiež vaša Nitrianska šípkarská liga nemohla fungovať. Ďakujeme za vašu ochotu prispieť.

Tu je krátky a jednoduchý postup ako na to:

 

Ak ste zamestnanec:

1. Do 15.02.2018 požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň a následne požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil tlačivo Potvrdenie o zaplatení dane. Z tohto Potvrdenia si viete zistiť dátum zaplatenia dane a vypočítať 2% z Vašej zaplatenej dane, táto suma však musí byť minimálne 3 €.

2. Vyplňte Vyhlásenie spolu so sumou, ktorú mu chcete poukázať.

3. Obe tieto tlačivá, teda Vyhlásenie spolu s Potvrdením, doručte do 02.05.2018 na daňový úrad (adresu si nájdete tu). Daňové úrady majú 90 dní od splnenia podmienok na to, aby previedli Vaše 2% (3%) v prospech Vami vybraného prijímateľa.

 

Ak ste fyzická osoba, ktorá si sama podáva daňové priznanie za rok 2017:

1. 2% z dane poukazujete priamo v daňovom priznaní pre fyzické osoby. V tlačive sú už uvedené kolónky na poukázanie 2% (3%) z dane v prospech 1 prijímateľa. Údaje, ktoré potrebujete do daňového priznania uviesť: IČO: 42201047, SID: žiadne, Právna forma: Občianske združenie, Obchodné meno(názov): Dart Club Nitra, Sídlo: Lesná, Súpisné/orientačné číslo: 628/2, PSČ: 94901, Obec: Nitra

2. Riadne vyplnené daňové priznanie doručte v lehote, ktorú máte na podanie daňového priznania (zvyčajne do 31.03.2018) na Váš daňový úrad (adresu si nájdete tu). Daňové úrady majú 90 dní od splnenia podmienok na to, aby previedli Vaše 2% (3%) v prospech Vami vybraného prijímateľa.

 

Ak ste právnická osoba:

1. Minimálna výška v prospech jedného prijímateľa je 8 €. Vypočítajte si Vaše 1,0% (2%) z dane z príjmov právnickej osoby.

2. POZOR:
a) Ak právnická osoba (firma) v roku 2017 až do termínu na podanie daňového priznania a zaplatenie dane v roku 2018 (zvyčajne do 31.3.2018) NEDAROVALA financie vo výške minimálne 0,5% z dane na verejnoprospešný účel (aj inej organizácii, nemusí byť iba prijímateľovi), tak môže poukázať iba 1,0% z dane – vyznačí v daňovom priznaní, že poukazuje iba 1,0% z dane
b) Ak právnická osoba (firma) v roku 2017 až do termínu na podanie daňového priznania a zaplatenie dane v roku 2018 (zvyčajne do 31.3.2018) DAROVALA financie vo výške minimálne 0,5% z dane na verejnoprospešný účel (aj inej organizácii, nemusí byť iba prijímateľovi), tak môže poukázať 2% z dane – označí v daňovom priznaní, že poukazuje 2% z dane (tak ako po minulé roky)

3. V daňovom priznaní pre právnické osoby – časť IV. sú už uvedené kolónky na poukázanie 1,0% (2%) z dane v prospech 1 prijímateľa. Údaje, ktoré potrebujete do daňového priznania uviesť: IČO: 42201047, SID: žiadne, Právna forma: Občianske združenie, Obchodné meno(názov): Dart Club Nitra, Sídlo: Lesná, Súpisné/orientačné číslo: 628/2, PSČ: 94901, Obec: Nitra

4. Riadne vyplnené daňové priznanie doručte v lehote, ktorú máte na podanie daňového priznania (zvyčajne do 31.03.2018) na Váš daňový úrad (adresu si nájdete tu). Daňové úrady majú 90 dní od splnenia podmienok na to, aby previedli Vaše 2% (3%) v prospech Vami vybraného prijímateľa.

 

Propagačné portfolio Nitrianskej šípkarskej ligy

 

portfolio  

Loading...
 

PDF

 

Ak Vás naša ponuka zaujala, prosím neváhajte nás kontaktovať, veľmi nám pomôžete. Staňte sa našim partnerom a vyhrávajte s nami.

Ďakujeme


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner