Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Zasúťažiť si a zabaviť sa šípkami má záujem čoraz viac hráčov, o čom svedčí aj rekordný počet 32 zúčastnených, čo je vzhľadom na súčasnú neľahkú situáciu povzbudivé. Aj preto sme sa mohli konečne rozdeliť do ôsmich skupín po štyroch hráčoch, z ktorých postupovali prví dvaja. Faktor náhody pri losovaní zapríčinil, že niektoré skupiny boli o niečo ľahšie a naopak z ďalších sa stali skupiny smrti.

To spôsobilo možno trocha väčší tlak na hráčov, ale zároveň sa musel každý “vybičovať” na svoje maximum. Výsledkom bolo, že do vyraďovacej časti sa nepodarilo postúpiť už tradičným účastníkom pavúka Peťovi Verešovi, Vilovi Hrnčiarovi a víťazovi prvého kola Palimu Kunákovi. Naopak postupom si chuť a potrebné sebavedomie spravili naši ligoví nováčikovia Pali Kopecký a Aďo Černý. Za zmienku stojí, že počas celého večera sa nahádzalo veľmi slušné množstvo bonusov, čo svedčí o zvyšujúcej sa kvalite našej ligy a jej hráčov. Na 15. šípku si už zvykáme v každom kole a 12. sú len otázkou času. Musíme skonštatovať, že tento ročník sa vyvíja veľmi zaujímavo a hlavne extrémne vyrovnane, vďaka čomu sa môžeme všetci zlepšovať a posúvať stále dopredu.

Do vyraďovacej fázy nám postúpilo 16 hráčov a nebola núdza o zaujímavé a vyrovnané zápasy. Asi najväčším prekvapením bolo vypadnutie Robina Danáča s Aďom Černým, aj keď zainteresovaní vedia, že Adrián podáva stabilne kvalitné výkony a dokáže poraziť aj tých najlepších. V TOP osmičke sa nám tak predstavili Galbavý s Hoppanom, Černý s Bilkom, Loffay so Šuranským a v neposlednom rade Oprala s výborne hrajúcim Paťom Kovácsom, kde sa  zrodilo ďalšie prekvapenie po Jarinovej prehre 1:3.

Najväčším prekvapením kola bol však určite postup Jána Galbavého až do finále, keď dokázal využiť svoje dlhoročné skúsenosti a podať vyrovnané a kvalitné výkony počas celého večera. Postupne vyradil Hoppana, Hlavenku a v semifinále aj Igiho Bilku.  Vo finále mu však nestačil dych na víťaza minulého kola Jardu Šuranského, ktorý si na ceste za druhým finále poradil s Valným, Loffayom a Paťom Kovácsom.

Finále sme odohrali opäť na 4 víťazné legy a aj tentokrát sa bolo načo pozerať. Výsledok 4:3 pre Jardu hovorí o vyrovnanom boji až do konca, keď Jardo lepšie zvládol posledný leg a pripísal si tak druhé ligové víťazstvo po sebe. Tretie kolo spestril samozrejme aj lucky loser, ktorého sa zúčastnilo neuveriteľných 19 hráčov. Na vrchol pavúka dosiahol a tučnú finančnú odmenu získal prekvapivo Martin Sitár z Topoľčian, ktorý sa medzi nami ukázal prvý krát. Dúfame, že sa mu páčilo a príde medzi nás aj nabudúce.

Ďalšie kolo odohráme v nezmenenom termíne a čase, teda v pondelok 27.9.2021 o 18:00. Nezabudnite sa registrovať včas do 17:30h a využite možnosť online registrácie.

!!! Upozorňujeme na možné zmeny v COVID opatreniach (záleží od pondelkovej COVID automatovej farby v našom okrese), preto prosím pozorne sledujte oznamy na našej stránke (pravdepodobnosť systému OTP) a facebooku. !!!

 

Online registrácia:

 

 

Nitrianska šípkarská liga

3. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF

 

Bonusový rebríček

Loading...

PDF

 

Lucky loser

3. kolo

 

víťazi turnaja Lucky loser a hlavného turnaja Nitrianskej šípkarskej ligy 3. kola

Martin Sitár a Jarino Šuranský


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner