Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Nitriansky šípkarský klub Dart club Nitra a jeho oddiel Šípkarská akadémia oznamuje všetkým mladým šípkarským športovcov a fanúšikov, že nový súťažný ročník 2023/2024 je otvorený. Už dnes sa uskutoční prvé kolo juniorských súťaží a bude trvať najbližších 12 týždňov každý utorok od 17:00h. Ak sa chceš dozvedieť viac, čítaj toto vydanie Šípkarského žurnálu.

Poďme si najskôr zadefinovať základné pojmy, ktoré potrebujete vedieť:

  • súťažný ročník 2023/2024 trvá od septembra do augusta a obsahuje tri súťažné sezóny (8. sezóna, 9. sezóna, 10. sezóna)
  • jedna sezóna sa skladá z dvanástich turnajov, ktoré organizujeme každý utorok. Za jeden súťažný ročník tak môžte odohrať až 36 turnajov v troch samostatných dvanásťkolových sezónach.
  • súťažné sezóny sa započítavajú do slovenského šípkarského národného zväzu ZŠO (Združenie Šípkarských Organizácií) ako turnaje tretej kategórie vo vekovej kategórii U18, čo znamená, že body získané v našej lige sa prenášajú do celoslovenského rebríčka a vďaka nim si viete pomôcť vo vašom postavení v celoslovenskej tabuľke. Na prenos bodov potrebujete splniť jednu podmienku a to je registrácia do nášho klubu (alebo aj akéhokoľvek iného) a zaplatiť licenciu v sume 20€ na rok. Juniorské licencie hradí náš klub, takže je potrebná len registrácia. Týmto sa stanete registrovaným hráčom a môžte chodiť aj na súťaže vyšších kategórii pod zväzovou hlavičkou. Sila klubu na národnej úrovni je tiež v jej členskej základni, preto vás prosíme, aby ste sa stali našimi členmi a získali výhody pre seba a takisto aj pre nás. Registrovať sa do klubu môžte už teraz TU. Registrácia je určená pre všetkých skalných, ale aj nových hráčov, keďže sa súpiska členov posiela do zväzu nanovo, prosíme všetkých, aby ste sa registrovali a postupovali podľa inštrukcií, ktoré vám prídu mailom. Ďakujeme.
  • súťaž je otvorená pre všetky deti do 18 rokov a je otvorená pre všetkých aktívnych alebo nových šípkarov, ktorí buď začínajú hrať súťažne alebo chcú proste prísť len na turnaj si zahrať a zažiť súťažné šípkarenie na vlastnej koži.
  • registrácia na ligové kolo prebieha osobne alebo online vždy do príslušného formulára k danému ligovému turnaju, ktorý je uvedený v blogovom článku alebo kalendáriu na našom webe. Pod registráciou rozumieme prihlásenie do turnaja a vyplatenie štartovného 2€. Členovia šípkarskej akadémie štartovné neplatia a tieto turnaje slúžia ako sparingové tréningy v rámci akadémie. Registrácia je do 16:30h, začiatok turnaja 17:00h.
  • organizácia bude prebiehať štandardne. K dispozícii máme dvadsať súťažných terčov a celý turnaj bude organizovaný cez softvér nakka.com a okamžité aktualizácie jednotlivých kôl cez softvér MiHo.
  • V skupinách si hráči budú počítať zápasy sami, vo vyšších vyraďovacích fázach budú markeri spomedzi porazených hráčov. Po ukončení základných skupín je pre tých, ktorí ďalej nepostúpia, pripravený aj turnaj Lucky looser. Hrací formát: 301DO skupiny, 501 DO playoff.
  • ako to funguje? Z každého turnaja zbierate body do celkovej tabuľky a na konci sú odmenené prvé tri miesta krásnymi pohármi. Pre Majstra ligy je pripravená hlavná výhra a to profesionálny terč Winmau Blade 6. Každé ligové kolo sú odmenené prvé tri miesta diplomom a pamätnou medailou.
  • Vedúci oddielu Nitra a predseda klubu: Jaroslav Oprala (0903 952 398) - záujemcovia do akadémie alebo do klubu
  • Vedúci oddielu Šípkarská akadémia: Juraj Kukučka (0911 156 903) - registrácie do súťaže, administrátor podujatia

Aj v tejto sezóne budeme spolupracovať so spoločnosťami, ktorými sú Garmond Nitra, pohodlie.eu, lahni.sk, paletatop.sk, tojased.sk, www.ortodoxninitrancani.sk. Lahni.sk je slovenský výrobca matracov, ktorý vyrába matrace na najvyššej úrovni a je pripravený vyhovieť najprísnejším kritériám kvality. Paletatop.sk vyrába, predáva, vykupuje a prenajíma palety, predáva pelety a brikety. Tojased.sk je výrobcom čalúneného nábytku na mieru. Sme veľmi radi, že spoluprácu v tejto sezóne s nami predĺžil aj www.pohodlie.eu. Ponúka Vám sedačky s vynikajúcim trendovým dizajnom, solídne vyhotovené, v nespočetných variáciách štýlov tvarov, farieb a prevedení. Verná nám zostala aj tlačiareň a kníhviazačstvo www.garmondnitra.sk, ktorá vám vyrobí na mieru akékoľvek tlačoviny, či už sa jedná o knihy, brožúry, letáky, oznámenia, fotokalendáre alebo vizitky. Aktuálne v marci a apríli majú sezónu s viazaním bakalárskych a diplomových prác. Silní zostávame aj vďaka Mestu Nitra, Nitrianskemu samosprávnemu kraju a slovenskému šípkarskému zväzu ZŠO. Mediálne nás podporuje skvelé rádio v Nitre https://radiovnitre.sk/, v ktorom máme možnosť prezentovať náš spoločný projekt Prvý slovenský šípkarský podcast Double In s Jurajom Kukučkom a takisto aj spravodajstvo a rôzne mediálne vstupy z nášho sveta šípok. WWW.ortodoxninitrancani.sk je eshop s regionálnou ponukou v nitrančine a ponúka veľmi zaujímavé produkty na darčeky a vecné predmety z nášho mesta. Odporúčam pozrieť web, je to naozaj ortodoxná nitrančina :-).

Počas celej sezóny nás môžte sledovať v pravidelných príspevkoch na našom webe, facebooku či youtube. Dávame do pozornosti aj web pre našich juniorov a takisto aj facebook šípkarskej akadémie Nitra, v ktorých môžte sledovať všetko ohľadom juniorského šípkarenia v našom klube Dart club Nitra.

Toto je asi všeko, čo potrebujete vedieť na to, aby ste si zahrali juniorské šípečky v Nitre. Veľmi sa na vás všetkých tešíme a prajeme vám dobrú náladu, skvelý pocit z víťazstva a skvelý pocit z dobre odvedenej hry. Držíme palce do celého súťažného ročníka. Bavte sa šípkami spolu s nami :-)

 

Príď si zašportovať a zabav sa šípkami spolu s nami !!!

 

Online registrácia:

Meno Priezvisko Čas prihlásenia
Branislav Taňaši 2024-04-23 09:28:03
Michal Kukučka 2024-04-23 10:17:36
Dávid Kanyicska 2024-04-23 11:28:07
Timotej Bocán 2024-04-23 13:07:05
Marcel Miklík 2024-04-23 14:35:51

 

 


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner