Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Netradične v piatok sme odohrali deviate kolo Janíkovskej šípkarskej ligy za účasti rekordného počtu 28 hráčov. Klasickým žrebovaním sme sa rozlosovali do šiestich skupín. Ako to dopadlo?
Prvú skupinu ovládol Vili Hrnčiar aj s jedným bingom a zatvorením do 18-tej, spolu s ním postúpil i Originál. Druhú postupujúcu dvojičku vytvoril Robo Danáč s Maťom Rajčánim. Tretiu vyhral Maťo Hoppan, druhý skončil Števo Krupa, o tretie miesto sa hrala deviatka, ktorú vyhral Marko Lauko nad Gejzkom Pereszlényim. Štvrtú skupinu po deviatkovom rozstrele vyhral Robo Počarovký, pridal zatvorenie do 18-tej a pekný high-out 121, druhá priečka sa tak ušla Tomášovi Vrbiakovi. Aj v piatej skupine sa o víťazovi rozhodovalo v rozstrele medzi Ivom Pavlíkom a Tomášom Komžíkom, kde bol Ivan úspešnejší a tiež rozstrel rozhodol i o treťom mieste Jožka Dodygesa Prochászku.
Posledné dve priame postupové miesta si vybojovali Marek Ďurkovič a Maťo Szakmár. O posledné štyri miesta do osemfinále bojovali tretí z každej skupiny systémom 701 DO, kde boli úspešní Jožko Prochászka, Vanessa Garaiová, Juri Barbirík a Marko Lauko. Do štvrťfinále sa prebojovali Vilo Hrnčiar, Tomáš Komžík, Marek Ďurkovič, ktorý pridal i zatvorenie do 18-tej a high-out 124, Robo Počarovský, Juri Barbirík, Ivan Pavlík, Maťo Szakmár a Marko Lauko. V štvrťfinále porazil Vilo Hrnčiar Tomáša Komžíka, Marek Ďurkovič Roba Počarovského, Ivan Pavlík Jura Barbiríka a napokon Marko Lauko Maťa Szakmára. Do finále sa však už Marko nedostal, nedoprial mu to Ivan Pavlík tak ako to nedoprial Vilo Hrnčiar Marekovi Ďurkovičovi. Vilo nezaváhal ani vo finále, porazil Ivana Pavlíka 4-1 a stal sa víťazom deviateho kola. Gratulujeme.
Na záver ešte upozornenie: Nakoľko nám robia radosť aj nitriansky hokejisti a vo štvrtok hrajú doma, tak i desiate kolo si zahráme v piatok. Tešíme sa na Vás.

 

 

 

 

 

 

 

Priebežné poradie

Loading...

PDF