Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Šípkarský podvečer v Nitre si prišli užiť okrem členov nášho klubu aj ďalší hráči a napokon bol z toho krásny zážitok podobný obdobiu pred ničotou. Aký bol priebeh sa dočítate v tomto vydaní Šípkarského žurnálu.

Hráči boli rozdelení do štyroch skupín a každý si zatrénoval do sýtosti. Potešili nás hráči z trnavského klubu ale aj z Mostu pri Bratislave či Zlatých Moraviec, naši hráči trénujúci v janíkovskom oddiele, ale najmä naši hráči z juniorskej kategórie a z oboch nitrianskych tímov. Do finále sa prebojoval náš junior Martinko Gažo a nová akvizícia nášho B tímu, Peťko Vereš. Prekvapujúco nepostúpil zo skupiny Igi Bilka, ktorý ašpiruje na titul Majstra sezóny a tréningu sa nezúčastnil ani zatiaľ vedúci hráč priebežného bodovania Miloš Bédy. Priestor sa tak otvoril na zisk bodov pre široký záber hráčov z prvej dvadsiatky. Gažo zakopol v skupine len v prvom zápase s Palim Loffayom a odvtedy neprehral. Vyraďovaciu fázu začal vyradením Juriho Kukučku a vo štvrťfinále si skomplikoval hladký priebeh zápasu s Andrejom Černíkom, zástupcom trnavského klubu a hráčom Extraligy. Nakoniec však zápas zvládol a postúpil do semifinále proti svojmu klasickému sparingovi Matúškovi Hrnčiarovi. Zápas jednoznačne ovládol Gažo a zaslúžene sa prebojoval do finále. Jeho protivníkom sa stal Peťko Vereš, ktorý zaujal svojou kvalitou už v predošlých týždňoch a vyslúžil si tak miestenku v reprezentačnom družstve Dart club Nitra B. Vereš zakopol v skupine len s Jarinom Opralom a v ďalších bojoch už iný vývoj zápasov nedopustil. V osemfinále vyradil Adamka Červeného a vo štvrťfinále porazil v ťažkom zápase Robina Danáča, ktorý právom pomýšľa na premiérový zisk titulu Majster ligy a pohybuje sa na druhom mieste priebežného bodovania. V semifinále sa tak postavili proti sebe Pali Loffay, stálica nášho B tímu a Peťko Vereš, nováčik v B tíme. Prekvapujúco hladko postúpil nováčik a mohol si tak zahrať svoje premiérové ligové finále. Finálový zápas nedosahoval žiadané kvality, ale potrebné body si pripísali obaja hráči, k víťazstvu gratulujeme mladučkému Gažovi.

Najbližšie tri týždne sa budú hrať turnaje s prenosom bodov do Nitrianskej šípkarskej ligy. Desiate kolo odohráme 2. augusta 2021 o 18:00 hodine a už teraz sa môžte prihlasovať na turnaje online. Prosíme hráčov, aby pri registrácii na turnaj zmenili svoj nick na skutočné meno. Využite možnosť online prihlásenia a nenechajte svoju osobnú registráciu na tesno pred turnajom. Bavte sa šípkami :-)

 

Online registrácia:

 

 

 

Nitrianska šípkarská liga

09. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner