Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Nitrianska šípkarská liga pokračovala svojím desiatym kolom a boj na čele priebežného bodovania sa začína zužovať na prvú sedmičku, z ktorých každý má šancu získať titul určený pre prvých troch najlepších.

V desiatom kole z celkových dvanástich sa ukázala hráčska forma na vrchole najmä tým hráčom, ktorí bojujú o popredné priečky celkového bodovania. Okrem Robina Danáča pohybujúci sa na druhom mieste, ktorému kolo nevyšlo podľa predstáv, si vrchol svojej formy načasovali Loffay, Bilka, Matúš Hrnčiar, Šuranský a Fukas. Každý z nich si pripísali potrebné štvrťfinálové body, ale najviac si pre seba ukrojil Pali Loffay a vďaka víťazstvu v turnaji vyskočil na celkové štvrté miesto. Krásny turnaj odohral Juri Valný s tromi vysokými zavretiami a výbornou hrou. Vyraďovacia fáza nevyšla hneď v prvom kole prekvapujúcim víťazom skupín Števkovi Krupovi a Zolimu Milovi. Najlepšími hráčmi večera sa tak stali Loffay s Valným a zahrali si spolu finálový zápas. Pali Loffay síce z finálových ligových zápasov nemá veľké skúsenosti, ale svoju účasť pretavil hneď na víťazstvo, ktoré je jeho prvé v kariére. Gratulujeme a tešíme sa, že hráč práve nášho B tímu ukazuje očakávané kvality.

Najbližšie dva týždne sa budú hrať turnaje Nitrianskej šípkarskej ligy. Jedenáste kolo odohráme v pondelok 9. augusta 2021 o 18:00 hodine a o týždeň bude ukončenie ligovej sezóny posledným dvanástym kolom. Už teraz sa môžte prihlasovať na turnaje online. Prosíme hráčov, aby pri registrácii na turnaj zmenili svoj nick na skutočné meno. Využite možnosť online prihlásenia a nenechajte svoju osobnú registráciu na tesno pred turnajom. Bavte sa šípkami :-)

 

Online registrácia:

 

 

 

Nitrianska šípkarská liga

10. kolo

Priebežné poradie

Loading...

PDF


Zlatý partner

Strieborný partner

Mediálny partner